En ny undersøgelse har vist, at folk, der bor i nærheden af København, er mere tilbøjelige til at få brug for et høreapparat end folk, der bor i andre dele af landet

Undersøgelsen kiggede på data fra over 1.600 danske voksne i alderen 18-70 år. Den viste, at der var mere end dobbelt så stor sandsynlighed for, at de, der boede i København, havde brug for et høreapparat, som de, der boede i andre dele af landet.

Forskerne mener, at dette kan skyldes, at København er en meget støjende by med meget trafik og anden støjforurening. Dette kan skade din hørelse med tiden og gøre det svært at høre selv hverdagslyde.

Hvis du bor i København eller i en anden støjende by, er det vigtigt at tage skridt til at beskytte din hørelse. Du kan bære ørepropper eller hovedtelefoner, når du er udsat for høj støj

 

Forskerne mener, at dette skyldes den høje støjforurening i byen

Dette kan føre til høretab med tiden, hvilket gør det svært at høre hverdagens lyde.

Hvis du bor i København eller i en anden by med høj støjforurening, er det vigtigt at tage skridt til at beskytte din hørelse. Opsøg eventuelt en ørelæge, hvis du tror, at du kan være i risiko for høretab.

 

De opfordrer nu til, at der gøres mere for at reducere støjniveauet og forbedre folkesundheden i byerne

Denne undersøgelse viser yderligere, at der er behov for at gøre mere for at reducere støjforureningen i byerne og beskytte folkesundheden. Høretab er et stort problem på verdensplan, og det er vigtigt at tage skridt til at beskytte din hørelse.

 

Hvad gør man, hvis hørelsen er blevet dårlig?

Hvis du tror, at du måske har et høretab, er det vigtigt at gå til en ørelæge. Høretab kan være et stort problem, og det er vigtigt at få behandling så hurtigt som muligt. Der findes mange forskellige typer høreapparater, og jo hurtigere du får hjælp, jo bedre.

Du skal måske overveje at få et høreapparat, hvis:

-Du er nødt til at skrue op for tv’et eller radioen for at høre det

-Du har problemer med at høre på steder med meget baggrundsstøj

-Du oplever, at du ofte beder folk om at gentage sig selv

Hvis du tror, at du måske har et høretab i større eller mindre grad, skal du ikke vente med at få hjælp. Jo hurtigere du går til en ørelæge, jo hurtigere kan du få behandling og begynde at nyde livet igen.

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *